Одеса мама

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Одеса мама » Тестовый форум » Кварцова лампа


Кварцова лампа

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Мені потрібна кварцова лампа, підкажіть де вони продаються?

0

2

В онлайн каталозі магазину "Медтехніка Лайф" подивіться яка є у продажу кварцова лампа OBB 15P OZONE https://medtehnikalife.com.ua/ua/obb-15pp Це офіційний дилер компанії BactoSfera, саме тому тут мінімальні ціни та якісна оригінальна продукція. Такий бактерицидний побутовий опромінювач призначений для кварцування приміщень площею до 20 мІ. Ви звісно можете обрати лампи, що найбільше Вам підійдуть за всіма особливостями.

0

3

Хорошо, что есть гугл, можно дополнительно прогуглить информацию - проверить так сказать. Но в целом, оказалось, достаточно, полезный пост

0

4

Ого, похоже нашел, то что искал

0

5

Кварцові лампи можна знайти в спеціалізованих магазинах електротоварів або онлайн-магазинах. Проте, варто пам'ятати, що такі лампи можуть мати вплив на здоров'я, тому використовуйте їх обережно та з дотриманням інструкцій. Я також купувала для очищення повітря від Української електротехнічної корпорації AСKO-УКРЕМ озонатори води та повітря https://www.acko.ua/e-store/xml_catalog … _pobutovi/ . Задоволена їхньою якістю та ефективністю. Вони набагато ефективніші за лампи.

0


Вы здесь » Одеса мама » Тестовый форум » Кварцова лампа